Lego Ninjago-party

Ook dit is alweer lang geleden, maar toch nog leuk om ff te bloggen. Wie weet brengt dit weer anderen op nieuwe ideeën?

Vorig jaar was Ruben gek van Lego Ninjago, dus de keus voor zo’n feestje was vrij logisch! Via Etsy had ik verschillende decoraties gevonden, om uit te printen, en daar hebben we veel gebruik van gemaakt bij de versieringen. De bekers, slingers, beplakte ballonnen, etc.

Het doel van de spelletjes was om master of Spinjitsu te worden. Net als in de Lego-film moesten ze de vier gouden wapens zien te vinden. We hadden daarom vier spellen (blikgooien met ninjagoblikken, balletjestoren, blitzball en je naam schrijven in ninja-taal) bedacht, en per behaalde opdracht kregen ze een foto met de locatie van een gouden wapen. En daarmee moesten ze op zoek.

De kinderen hadden een shirt gekregen met ninjago-afbeelding en hun naam. Die hebben we om hun hoofd geknoopt als een ninja-doek. Dat vonden de kids supercool natuurlijk! En met de hittepers en plotter makkelijk te maken. De shirts ingekocht bij de groothandel, dus daardoor werd het niet echt duur.

Als bedankje hadden we gele papierenzakjes met een legogezichtje erop getekend (net als op de gele bordjes). De chocolade-legopoppetjes hebben we met een vormpje gemaakt. O ja, en pizzastukken met 8 schijfjes worst: legosteentjes…

Was erg leuk om te doen en Ruben vond het fantastisch… En daar doe je het voor!

Lego ninjago 1

Lego ninjago 2

Lego ninjago 3

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s