Tekstschrijver / redacteur gezocht?!

Ben je op zoek naar een creatieve tekstschrijver, met een vlotte pen en oog voor grafische vormgeving, die duidelijk jouw boodschap over kan brengen aan jouw doelgroep?

Ervaren tekstschrijver

Ik heb inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd als tekstschrijver op diverse gebieden. Zo heb ik in de afgelopen jaren voor diverse bedrijven SEO teksten geschreven, onder andere binnen de detailbranche zoals online juweliers. Verschillende teksten van mijn hand zijn in Google te vinden in de top 3. Naast de detailhandel heb ik veel ervaring met de gezondheidszorg en medische terminologie, het onderwijs en opvoeden.

All-round tekstschrijver

Naast het schrijven van SEO teksten, schrijf ik gemakkelijk ook andere tekstsoorten, zoals een review, interview en columns. In mijn verhalen probeer ik altijd een unieke invalshoek te vinden, en in de huid van de lezer te kruipen. Dit levert een prettig leesbare tekst op, eerlijk, duidelijk en doelgroepgericht. Uiteraard heeft de tekst een logische opbouw en is deze vrij van spellings- en grammaticafouten.

Redacteur gezocht

Heb jij zelf een artikel, verhaal of boek geschreven en zoek je een redacteur om jouw tekst of scriptie te redigeren? Ik help je graag met het redigeren en/of schrijven van een duidelijke en heldere tekst waarin jouw boodschap wordt doorgegeven.

Vertalen van Duitse tekst

Mocht je graag een Duitse tekst willen laten vertalen in een goed geschreven Nederlandse tekst, dan ben je ook bij mij aan het juiste adres. Ik heb veel ervaring met Duitstalige teksten, en daarbij ook de Duitse en Zwitserse markt.

Kortom, voor het uitwerken van een vaag idee tot het nalezen van een tekst, ik help je graag verder!

Wanneer kun je contact opnemen?

Neem gerust contact met mij op als je op zoek bent naar:

  • een tekstschrijver voor het uitwerken van een idee
  • een redacteur voor het nalezen en redigeren van een tekst
  • het redigeren van scriptie
  • een SEO tekstschrijver
  • het uitwerken van een interview
  • het schrijven van blogs en columns
  • en..en…en…

Contact tekstschrijver

Je kunt mij bereiken onder het e-mailadres: steinbockfamilie@gmail.com of via 06-44779070 (ook via WhatsApp). Ik help je graag verder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s