About

fb_img_1459359013081

(foto: Bydianne)

Ik ben Annemieke, getrouwd met mijn lieve man Gerben en samen hebben we 4 leuke jongens! Vier totaal verschillende jongens, ieder met hun eigen, verrassende eigenschappen.

We hebben bijna 9 jaar in Zwitserland gewoond. 8 Jaar lang in Davos, en het laatste jaar hebben we een Gasthaus in Fanas gevoerd. Enorm leuk om te doen, vooral ook omdat je op die manier een grote diversiteit aan mensen ontmoet en je je creativiteit kwijt kunt. En midden in de bergwereld waar we enorm van genoten.

Toch hebben we ervoor gekozen weer terug naar Nederland te gaan. Het schoolsysteem sloot niet goed aan bij onze jongens, en daarnaast was er nog een aantal persoonlijke redenen waardoor we besloten dat het nu het juiste moment was om terug te keren. Dus sinds kerst 2016 wonen we weer in Nederland! Op het moment van verhuizen zijn mijn kinderen 11, 9, 6 en 3 jaar oud, superleuke en uitdagende leeftijd.

Een nieuw huis om in te richten, onze jongens staan voor een nieuw begin op de Nederlandse school en de intentie om veel mooie plekjes in Nederland opnieuw te ontdekken… genoeg om over te bloggen!

Ik ben gek op quotes, mooie foto’s, bergen, natuur en DIY projecten voor in huis en uiteraard met kinderen. Kinderfeestjes vind ik altijd een leuke uitdaging (zie mijn blogs), maar ook originele inrichtingsideeën bedenken die weinig tijd kosten. Mijn inrichtingsstyle kun je beschrijven als scandinavisch (ben gek op ijsblauw en wit), met pure materialen en af en toe een knipoog. Omdat het bij ons nooit opgeruimd is, probeer ik het met accessoires en kleuren rustig te houden. Maar dan nog zijn er genoeg prikkels met alle rondslingerende lego-poppetjes, getekende minecraftwerelden en ridderplaymobil. Hey, welkom in Huize Steinbockfamilie!!

 

Uiteraard sta ik ervoor open producten uit te testen. Vooral producten die gericht zijn op kinderen, huishouden of inrichting spreken mij erg aan. Je kunt mij bereiken op steinbockfamilie (at) gmail (puntje) com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s